Anders Koffie Introduceert Koffie abonnementen!

Wil jij elke maand voorzien worden van biologische en circulaire bonenkoffie? Anders Koffie maakt het je gemakkelijk om elke maand de juiste hoeveelheid voorraad op jouw adres duurzaam te laten bezorgen (middels SEPA incassomachtiging betaald). Dit abonnement is automatisch bij te stellen en je kunt het abonnement maandelijks opzeggen (één maand opzegtermijn). Je zit dus nergens aan vast, ook al kunnen wij ons voorstellen dat je graag vast zit aan Anders Koffie. 

Stel nu jouw abonnement samen en wij bezorgen elke maand de juiste hoeveelheid op de ‘Anders Koffiets’ bij jou thuis. Je kunt kiezen uit de Grondlegger en/of de Opvolger en je kunt de hoeveelheid kiezen. 

100% Arabica biologische koffiebonen:

De Grondlegger – Middle Roast
De Opvolger – Dark Roast

Stel jouw ‘Anders Koffie’ abonnement samen! 100% Arabica biologische koffiebonen

  • Je hoeft zelf geen bestelling meer te plaatsen
  • Je vergeet niet meer te bestellen, wanneer je koffie nodig hebt
  • Flexibel abonnement: Maandelijks opzegbaar en aan te passen in aantallen
  • Altijd voldoende voorraad koffie
  • Elke maand verse koffie
  • Goedkoper uit, in verband hogere prijs reguliere webshop

Alle bezorgingen in Zwolle zijn gratis. Voor bestellingen buiten Zwolle worden bezorgkosten in rekening gebracht i.v.m. duurzame bezorging door Cycloon fietskoeriers. Verzending buiten Zwolle is gratis vanaf 5 kg.

Nog niet overtuigd? Lees rustig onze geverifieerde reviews!

De Grondlegger Middle Roast

De Opvolger Dark Roast

Meer vragen? Lees hieronder de veelgestelde vragen

Je kunt kiezen voor ‘de Grondlegger’ en ‘de Opvolger (1 kg – 100% biologisch) of een combinatie hiervan. Ook kun je zelf het aantal kilo’s bepalen dat je elke maand wenst te ontvangen.

Binnen jouw online account kun je op elk moment jouw abonnement aanpassen, in de hoeveelheid of in de smaak. Mocht je elke maand bijvoorbeeld te weinig voorraad in huis hebben, dan kun je besluiten er een kilo aan toe te voegen. En vice versa geldt dit ook, mocht je elke maand te veel ontvangen.

Het abonnement is flexibel en maandelijks op te zeggen. Je kan je abonnement op elk moment stopzetten in jouw online account door in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Er geldt één maand opzegtermijn.  

Deze wordt elke maand na de 27ste bezorgd (dit is de incassodatum). Via Cycloon wordt de koffie binnen twee dagen werkdagen opgestuurd. De koffie voor abonnees in Zwolle en omgeving wordt bezorgd op onze bezorgdagen: maandagavond, woensdagavond en vrijdagmiddag.  Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren.

Gemakkelijk bij te bestellen via de webshop (https://www.anderskoffie.nl/webshop/) en wij leveren dit binnen twee werkdagen (op de bovenstaande genoemde bezorgdagen).  

Bij jouw eerste bestelling en betaling geef je toestemming voor een SEPA incasso, deze afschrijving is rond de 24e van elke maand. Hierdoor hoef je alleen te wachten op wanneer jouw koffiebonen binnenkomen.