Anders Koffie Introduceert Koffie abonnementen!

Anders Koffie biedt je het gemak van een maandelijks abonnement op biologische, circulaire koffiebonen. Direct en duurzaam aan huis geleverd en betaald via SEPA-incasso. Geniet van flexibiliteit met de mogelijkheid om je abonnement bij te stellen en maandelijks opzegbaar te zijn met een opzegtermijn van één maand. Beleef het gemak, proef de kwaliteit en maak het verschil met een Anders Koffie abonnement.

Kies voor je favoriete blend en hoeveelheid, en wij regelen de rest.

De Grondlegger (Middle Roast) combineert 20% Peruaanse, 10% Colombiaanse, 10% Mexicaanse en 60% Hondurese biologische bonen. Hierin proef je een variatie aan smaken, van zoet en kruidig tot melkchocolade en fruit.

Kies voor de krachtige De Opvolger (Dark Roast), een blend van 60% Peruaanse en 40% Ethiopische bonen. Deze combinatie biedt een volle body met frisse fruittonen en een sterke, kruidige afdronk.

Ontdek De Doorzetter (Dark Roast), een mix van 80% Arabica uit Oost-Timor, Indonesië en 20% Robusta uit Oeganda. Wij steunen eerlijke handel door direct zaken te doen met deze boeren. Deze krachtige blend kenmerkt zich door zijn sterke smaak met een zoetere nasmaak.

Draag bij aan een betere wereld en geniet van de beste koffie met een Anders Koffie abonnement. Stel nu jouw abonnement samen!

Stel jouw ‘Anders Koffie’ abonnement samen! 100% Arabica biologische koffiebonen

  • Je hoeft zelf geen bestelling meer te plaatsen
  • Je vergeet niet meer te bestellen, wanneer je koffie nodig hebt
  • Flexibel abonnement: Maandelijks opzegbaar en aan te passen in aantallen
  • Altijd voldoende voorraad koffie
  • Elke maand verse koffie
  • Goedkoper uit, in verband hogere prijs reguliere webshop

Alle bezorgingen in Zwolle zijn gratis. Voor bestellingen buiten Zwolle worden bezorgkosten in rekening gebracht i.v.m. duurzame bezorging door Cycloon fietskoeriers. Verzending buiten Zwolle is gratis vanaf 5 kg.

Nog niet overtuigd? Lees rustig onze geverifieerde reviews!

De Grondlegger Middle Roast

De Opvolger Dark Roast

De Doorzetter Dark Roast

Meer vragen? Lees hieronder de veelgestelde vragen

Welke abonnementen kan ik afnemen?

Je kunt kiezen voor ‘de Grondlegger’, ‘de Opvolger en ‘de Doorzetter’ (1 kg – 100% biologisch) of een combinatie hiervan. Ook kun je zelf het aantal kilo’s bepalen dat je elke maand wenst te ontvangen.

Hoe kan ik mijn abonnement aanpassen?

Binnen jouw online account kun je op elk moment jouw abonnement aanpassen, in de hoeveelheid of in de smaak. Mocht je elke maand bijvoorbeeld te weinig voorraad in huis hebben, dan kun je besluiten er een kilo aan toe te voegen. En vice versa geldt dit ook, mocht je elke maand te veel ontvangen.

Zit ik vast aan het abonnement?

Het abonnement is flexibel en maandelijks op te zeggen. Je kan je abonnement op elk moment stopzetten in jouw online account door in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Er geldt één maand opzegtermijn.  

Wanneer wordt de koffie binnen het abonnement bezorgd?

Deze wordt elke maand na de 27ste bezorgd (dit is de incassodatum). Via Cycloon wordt de koffie binnen twee dagen werkdagen opgestuurd. De koffie voor abonnees in Zwolle en omgeving wordt bezorgd op onze bezorgdagen: maandagavond, woensdagavond en vrijdagmiddag.  Wij proberen altijd zo snel mogelijk te leveren.

Koffie toch eerder op? Of meer nodig in verband met verjaardagen en veel bezoek?

Gemakkelijk bij te bestellen via de webshop (https://www.anderskoffie.nl/webshop/) en wij leveren dit binnen twee werkdagen (op de bovenstaande genoemde bezorgdagen).  

Hoe betaal ik mijn abbonement?

Bij jouw eerste bestelling en betaling geef je toestemming voor een SEPA incasso, deze afschrijving is rond de 24e van elke maand. Hierdoor hoef je alleen te wachten op wanneer jouw koffiebonen binnenkomen.