Je bekijkt nu Het verhaal achter Anders Koffie: ‘Anders Koffie past bij wie en wat ik wil zijn’
Wil je het verhaal achter Anders Koffie weten? Klik dan verder

Het verhaal achter Anders Koffie: ‘Anders Koffie past bij wie en wat ik wil zijn’

Benieuwd naar het verhaal achter Anders Koffie? 

Een aantal maanden geleden raakte ik in gesprek met Jacomien Wolfkamp van Jacomien schrijft. Zij gaf aan dat zij het vanuit haar passie leuk vindt om ondernemers te interviewen die impact maken of een goed verhaal hebben met hun onderneming. Zij wilde graag een interview, bedankt Jacomien voor het leuke gesprek aan de Tuinstraat!

Ik ben mij nooit zo bewust als ik aan het ondernemen ben, van de impact die ik maak, of de stappen die ik als ondernemer afgelopen jaar weer heb gezet, maar als ik dan het interview terug lees, maakt mij dat oprecht trots

Trots op het feit dat Jacomien Wolfkamp mijn verhaal achter Anders Koffie en mij als ondernemer zo goed weet neer te zetten en bovendien trots op mijn bedrijf Anders Koffie!

Wil je in de toekomst ooit ondernemen? Denk je er aan, maar twijfel je nog? Lees gerust dit interview en hopelijk kan ik je inspireren je dromen na te jagen! Ben je nu al overtuigd? Bestel gerust anders, bij de Anders Koffie webwinkel.

Geef een reactie