Je bekijkt nu Biologische Koffiebonen in Kampen
Anders Koffie bedrijven

Biologische Koffiebonen in Kampen

Kampenaren opgelet! Ben jij opzoek naar (h)eerlijke, biologische koffiebonen in Kampen? Dan ben je bij Anders Koffie aan het juiste online adres. Bij Anders Koffie doen wij het anders. Bij Anders Koffie streven we ernaar om niet alleen de beste kwaliteit koffie te leveren, maar ook om dit op een duurzame en verantwoorde manier te doen. Biologisch toch?

5 redenen om biologische koffiebonen te kopen bij Anders Koffie:

  1. Duurzame bezorging (gratis in Kampen)

Wanneer je bij Anders Koffie bestelt, kun je erop vertrouwen dat jouw koffiebonen gratis op een milieuvriendelijke manier bij je thuis wordt bezorgd, zeker in Kampen. We maken gebruik van een elektrische auto voor onze bezorgingen, waardoor we de CO2-uitstoot tot een minimum beperken en bijdragen aan schonere lucht en een gezonder milieu in de regio. Zo rijden wij regelmatig door de Binnenstad, Middenwetering, Hagenbroek, Brunnepe of Cellesbroek. 

  1. Biologisch Gecertificeerd

Bij Anders Koffie hebben we biologische koffiebonen. Onze toewijding aan een betere koffiewereld blijkt ook uit ons Skal-certificaat, wat aangeeft dat onze koffiebonen biologisch zijn geteeld en voldoen aan strenge milieunormen. Deze bonen komen rechtstreeks van groene coöperaties over de hele wereld, waaronder Peru, Colombia, Mexico, Honduras, Ethiopië, Oeganda en Oost-Timor, waar boeren samenwerken om hoogwaardige en milieuvriendelijke koffie te produceren.

  1. Circulariteit

Bij Anders Koffie geloven we sterk in circulaire economie. Daarom maken we van onze gebruikte koffiezakken nieuwe producten en verminderen we zo de hoeveelheid afval die in het milieu terechtkomt. De zakken zijn gemaakt van 100% suikerrietafval, een hernieuwbare en duurzame grondstof die helpt om de impact op het milieu te verminderen. Deze halen wij dus ook in Kampen weer op.

  1.  Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Anders Koffie. Naast onze suikerriet zakken worden onze biologische koffiebonen gebrand met een Loring-koffiebrander, die veel efficiënter is en 80% minder CO2 uitstoot dan traditionele branders. Iets waar Kampen zeker achter staat! Bovendien hergebruiken we de gebruikte dozen om zo min mogelijk afval te produceren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

  1. Wij houden van Kampen!

Anders Koffie komt al geregeld in Kampen, maar wij waarderen de hanzesteden en dorpen rondom Zwolle enorm. Wij vinden het een feestje om in Kampen te mogen bezorgen! De oude binnenstad, met zijn prachtige gebouwen en kronkelende straatjes, neemt ons mee terug in de hanzetijd. Biologische koffiebonen elke maand op tijd bezorgd in Kampen, wat wil je nog meer?

Dus woon je in Kampen en zoek jij nog heerlijke biologische koffiebonen? Neem dan zeker een kijkje bij onze digitale koffiewinkel en wie weet zien wij jou snel in het prachtige Kampen!

Geef een reactie