Je bekijkt nu ‘De Doorzetter’: Onze Nieuwe Direct Trade Koffiebonen
Anders Koffie bonen direct trade

‘De Doorzetter’: Onze Nieuwe Direct Trade Koffiebonen

 

Zoals jullie misschien al gezien hebben via Anders Koffie’s kanalen op Instagram, Facebook, LinkedIn of de Anders Koffie-website, stellen we jullie graag voor aan onze nieuwste koffiesmaak: ‘De Doorzetter’! Wat deze koffie echt speciaal maakt, is dat het niet alleen een geweldige blend van arabica en robusta is, maar ook een direct trade koffie. Benieuwd naar wat dit inhoud? Lees dan snel verder!

Wat is Direct Trade?

Direct trade is een term die steeds vaker in de koffiewereld opduikt, maar laten we het wat duidelijker maken. Bij Anders Koffie zijn we met deze nieuwe smaak een direct partnerschap aangegaan met koffieboeren, zonder tussenpersonen die het proces ingewikkeld maken. Dit betekent dat we direct communiceren, onderhandelen en handelen met de boeren die verantwoordelijk zijn voor het kweken en produceren van onze heerlijke koffiebonen.

De Voordelen van Direct Trade:

  1. Eerlijke prijzen: Een van de beste dingen van direct trade is dat het boeren in staat stelt om eerlijke prijzen te krijgen voor hun koffiebonen. Geen gedoe met tussenpersonen, maar gewoon een eerlijke prijs die de inzet en kosten van de boeren weerspiegelt.
  2. Topkwaliteit: Direct trade stelt ons in staat om vanaf het allereerste begin de kwaliteit van onze koffiebonen te waarborgen. We hebben direct contact met de boeren en kunnen samenwerken aan het verbeteren van de teelt- en oogstmethoden. Dit leidt tot nog betere kwaliteitscontrole.
  3. Blije relaties: Direct trade draagt bij aan het opbouwen van sterke, langdurige relaties tussen ons en de koffieboeren. We leren elkaar echt kennen, begrijpen elkaars behoeften en werken samen aan duurzame groei en ontwikkeling. Dat betekent stabiliteit en wederzijdse steun voor de lange termijn.
  4. Traceerbaar en transparant: Doordat we rechtstreeks zaken doen met de koffieboeren, hebben we een perfecte traceerbaarheid van onze koffie. We weten precies waar onze bonen vandaan komen!

Bij Anders Koffie zijn we ontzettend trots dat ‘De Doorzetter’ een direct trade koffie is. We geloven in in eerlijke handel, waarbij boeren een eerlijke beloning krijgen voor hun harde werk. Door direct trade te omarmen, dragen we bij aan een nog duurzamer concept, waarbij we zorgen voor een positieve impact op zowel de boeren als het milieu. Kijk gauw in onze webshop en bestel deze direct trade koffiebonen in onze webshop.

Geef een reactie