Je bekijkt nu Koffie brengen aan de deur
Koffie brengen aan de deur

Koffie brengen aan de deur

Koffie brengen aan de deur. Wat ga je doen als klanten niet altijd naar jou toe komen? Koffie kun je natuurlijk ook brengen aan de deur;) Je zoekt ze natuurlijk zelf op, maar wel op een positieve manier:)

In het verleden heb ik al samen met Zara Visscher voor Stichting JohnStrijd geld op gehaald langs de deuren. Wat hadden we ondanks het belangrijke streven een lol samen aan de deur. Een tijdje later kwam Zara met de vraag of ik nog een bijbaan voor haar wist, want zij wilde haar saleskwaliteiten ontwikkelen. Nou dacht ik, leuke combinatie, dan gaan wij toch samen langs de deuren voor Anders Koffie! Met creatieve, maar wel kneuterige naamzakken zijn we op pad gegaan. We beginnen uiteraard in onze wijk, Assendorp, met de stationsbuurt:)

Nee wij verkopen niet aan de deur, willen samen aan de deur het verhaal van Anders Koffie vertellen en gewoon een flyer achterlaten! Om beweging in gang te zetten, moeten we zelf ook in beweging zijn en ik vind het mooi dat ik op deze manier Zara Visscher wat meer kan vertellen over sales, maar vooral de beweging van Anders Koffie samen in gang te zetten. Want ook jij draagt daar aan bij met je sympathieke houding Zara!

Met Anders Koffie bezorgen wij de koffie per ‘Anders Koffiets’ aan de deur. Bij een bestelling leveren we binnen twee dagen, maar vaak (kijk gerust naar de reviews) wordt dit sneller bezorgd. Om een beweging in gang te zetten hebben wij met Anders Koffie impactmakers nodig. Een impactmaker is iemand die zich bekommerd over de manier van produceren van de koffie en het ook de maatschappij zijn verantwoordelijkheid vind om circulair te zijn! Wie doet er mee?

De eerste bestellingen zijn binnen, dat kan via de webshop. Zijn we welkom bij jou aan de deur? Dit is wel ‘zuivere koffie’! Binnenkort meer…

Geef een reactie