Je bekijkt nu Verschillende koffieschenk soorten: de Babyccino
babyccino

Verschillende koffieschenk soorten: de Babyccino

Het is nooit te vroeg om kennis te maken met koffie. ‘Zullen we samen een kopje koffie drinken?’ is niet iets wat je snel voorstelt aan je kind, terwijl ze juist heel graag samen met mama en papa koffie willen drinken. Hoe kun je dan gezellig koffiedrinken met ze? Dat kan met een babyccino! In New York en Australië is de babyccino, een trendy kinderkoffie, momenteel een grote hit bij koffiebars. In deze blog leggen wij jou alles uit over de Babyccino. 

Wat is een babyccino?

De babyccino is overgekomen uit Australië en is inmiddels goed geïntegreerd in Nederland. Het wordt ook wel babyccino, kleuterchino, kindercappuccino of kleuterkoffie genoemd. Een babyccino is de kindvriendelijke variant van de cappuccino, waar gelukkig geen koffie en dus geen cafeïne in zit. Fenne en Lune gaan vast, wanneer ze iets groter worden, de Babyccino drinken, want de voorliefde voor koffie wordt er met de paplepel ingegoten. 

Je eigen babyccino maken: 

In Nederland zie je de babyccino steeds vaker verschijnen op de menukaarten. Echter, je kunt deze lekkernij ook gewoon thuis gezellig aan de keukentafel bereiden. Het betreft namelijk een klein bekertje met opgeklopte melk, waarmee je eindeloos kunt experimenteren. Wil je er een klein feestje van maken? Voeg dan bijvoorbeeld eetbare decoraties toe, giet er siroop overheen, of creëer leuke figuurtjes met gezeefde cacaopoeder.

Het Anders Koffie babyccino recept:

1: Klop de melk schuimig.

2: Schenk de opgeklopte melk in een elegante koffiebeker.

3: Strooi een beetje cacaopoeder over het schuim.

4: Vergeet niet om ook voor jezelf een lekker kopje Anders Koffie te zetten.

5: Geniet van jullie gezamenlijke ‘koffie’ momentje.

Vergeet zeker niet een foto te maken wanneer je samen met je/een kind een Babyccino drinkt en tag ons via sociale media @anders koffie

Geef een reactie