Je bekijkt nu Voor de mensen die geen koffie lusten
Anders Koffie Tjerk Kooistra

Voor de mensen die geen koffie lusten

Af en toe horen wij aan de deuren of op de markt dat mensen geen koffie lusten. Het kan natuurlijk zo zijn dat koffie niet helemaal je ding is. Om echt van koffie te kunnen genieten moet je het leren drinken. Echter hoe doe je dat? Wij geven je een aantal tips hoe jij koffie kan leren drinken. 

Start met goede (Anders) Koffie!

Wanneer je begint met koffie drinken is het belangrijk dat je koffie van goede kwaliteit drinkt. Voor ons is dit bonenkoffie. Goede koffie heeft veel smaak en een vol aroma. Misschien is de (h)eerlijke, biologische en circulaire Anders Koffie wel wat voor jou! 

Drink verschillende soorten koffie

Over smaak valt niet te twisten… Misschien vind jij een espresso te zwaar en houd je meer van een cappuccino. Koffie met (plantaardige) melk is wat zoeter en minder sterk, het kan goed zijn om hier mee te beginnen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten koffie. Probeer dus verschillende soorten uit, dan kom je er pas achter wat echt bij jou past. 

Maak er iets leuks van!

Koffie is echt een gezelligheids drankje. Mensen hebben vast al vaker aan je gevraagd of je even een koffietje komt doen. Maak er wat leuks van, door bij verschillende mensen een kopje koffie te proeven. Zo ontdek je verschillende smaken en maak je er een feestje van. Wil jij graag Anders Koffie proeven? Neem dan een bezoekje aan het Vliegende Paard of Streams Brink42!

De meeste mensen vinden koffie niet direct lekker. Dat kan komen door de intense en bittere smaak van Koffie. Geef je smaakpupillen even de tijd om hieraan te wennen. Geef het dus niet op na de eerste kop koffie. De doorzetter wint altijd, gewoon je ‘kop’ erbij houden! Na een tijdje kan ook jij genieten van de lekkerste (Anders) Koffie

Geef een antwoord